Відпочинок з дітьми 

Роллердром у твоєму місті: створимо безпечні зони дитячого відпочинку разом!

Згідно з опитуванням, 78% українців вважають, що зон для дитячого відпочинку катастрофічно не вистачає, а ще 71% стверджують, що існуючі місця потребують оновлення і перебувають у вкрай незадовільному стані. Також під час опитування вдалося дізнатися, що для сучасного покоління дітей найцікавішим видом відпочинку є катання на роликах та самокатах.

Саме тому «Дитинство під знаком плюс» ініціює створення дитячих роллердромів, місце розташування яких визначатимуть самі батьки. Вже сьогодні 96% респондентів упевнені, що регулярно відвідуватимуть такий роллердром, якщо він з’явиться саме у їхньому місті.

«Сучасні діти дуже рано відкривають для себе світ гаджетів та витрачають на них увесь вільний час. І хоча батьки хотіли б дати своїм малюкам можливість відпочити на свіжому повітрі, іноді це складно через відсутність відповідної інфраструктури. Як показує наше опитування, 71% батьків упевнені, що більшість зон для активного відпочинку дітей потребують додаткового оснащення та візуального розмежування ігрових зон», – коментує Олена Володимирівна Зубко, керівник підрозділу Consumer Health, ТОВ «Байєр».

Окрім створення нових майданчиків, «Дитинство під знаком плюс» також допоможе батькам відновити вже існуючу інфраструктуру – намалювати розмітку для безпечної їзди на самокатах у дитячих садках. Для цього батькам необхідно залишити заявки на сайті проекту, який був запущений 22 червня 2016 року, та отримати необхідні матеріали від організаторів проекту.

«Усі прагнуть дати своїм дітям найкраще, люди готові змінити світ заради своїх дітей, а ми можемо допомогти їм у цьому. Ми впевнені, що активність батьків, їхня участь у проекті – це і є головний індикатор того, що такі зони відпочинку потрібні», – додає Олена Зубко.

Проект триватиме протягом літа, тому вже зараз організатори проекту закликають якнайбільше батьків приєднатися до ініціативи. Взяти участь у проекті дуже просто, тож будь активною!

Термін проведення акції: з 22 червня до 26 серпня 2016
Акція проводиться на всій території України, за винятком території Автономної республіки Крим, тимчасово окупованих територій та територій проведення АТО.

Related posts